Adelina Tahiri: Mund të pozoj edhe nudo ...3Adelina Tahiri nuk e ka përjashtuar mundësinë që në një të ardhme të pozojë edhe nudo.

“Njeriu ka disa prioritete siç është dhe familja ndaj disa gjëra nuk mund të bëhen, por kurrë mos thuaj kurrë”, ka thënë Tahiri.

Shqiptarja nga Maqedonia ka pozuar më parë gjysëm nudo për një reklamë uji në Maqedoni me disa modele të tjera maqedonase.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here