Adelina si zakonishtë përveç zërit të mirë është prezentuar edhe me një kërcim shumë të bukur, ndërsa për pamjen e saj as që bëhet fjalë, pasi Adelina Tahiri është një nga këngëtaret më të bukura në hapësirat shqiptare.

Adelina Tahiri, këngëtarja shumë e bukur dhe e sukseshme nga Shkupi ka publikuar klipin më të ri “Manipulator”.

Një klip shumë i realizuar, ndërsa Adelina si zakonishtë përveç zërit të mirë është prezentuar edhe me një kërcim shumë të bukur, ndërsa për pamjen e saj as që bëhet fjalë, pasi Adelina Tahiri është një nga këngëtaret më të bukura në hapësirat shqiptare.

Ajo vazhdon shkollën e muzikës në Shkup ndërsa këngën dhe koncertet e ndryshme nuk i mungojnë. Ajo ka shumë fansa dhe shumë adhurues dhe plus një numër shumë të madhë të djemëve të cilët dëshirojnë ta kënë partner për shkak se Adelina ende është single.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here