Besoj se këngëtarja Adelina Tahiri është shumë me fat që në një karrierë jo shumë të gjatë muzikore në vite të jetë një femër që producentët e njohur të spektakleve gjigante shqiptare ta kërkojnë.

Por, edhe këngëtarja nga Shkupi, si duket, po parapërgatitet dhe kërkon mbështetje kur të jetë në spektaklin “Dancing With the Stars Albania 3”, ende pa filluar ky shou.

Megjithëse konkurrenca e femrave të bukura që do të kërcejnë përkrah balerinëve profesionistë këtë vit është shumë e fortë, ndoshta edhe ky lajm do të jetë një lloj reklame për mbështetje për Adelinën dhe për ata që e kuptojnë punën e lajmeve tona

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here