Adelina Tahiri po përgatitet për klipin e saj më të ri. Kënga do të dalë shumë shpejt në treg, po më shumë sesa kënga dhe rryma e saj na ka bërë përshtypje pamja e Adelinës.

Ajo shfaqet tërësisht e transformuar dhe tepër e ngjashme me Jennifer Lopez në klipin e saj të fundit “Dance again”.

I është dashur shumë të imitojë Lopez, por nga këto foto mund të themi se ia ka dalë më së miri t’iu afrohet imazheve spektakolare të Jennifer-it

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here