Adelina Tahiri i 'ngjitet' ShpatitDyshja Shpat Kasapi dhe Adelina Tahiri përveq se koleg në profesion gjithashtu ata janë edhe nga i njejti vend.

Por duket se asnjëri nga ta nuk ka shumë fat në dashuri, dhe kështu në foton që e kanë sjellë së bashku duket sikur e ngushllojnë njëri tjetrin.

Sa i përket jetës profesionale, ata janë shumë të pëlqyer dhe të kërkuar nga publiku.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here