AdelinaAdelina ka thënë se muzika është pjesë e jetës së saj, pasi merret me muzikë qysh se e mban veten në mend. Ajo ka shtuar se nuk do të ndahet assesi nga muzika, pasi është pjesë e pa ndarë e saj, shkruan “Kosovarja”.

Ka thënë se edhe rikthimi pas shtatzënisë do të ndodh spontanisht dhe do të shfaqet kur ti teket, për qejf, pa presion.

Ajo në “N.I.N” ka thënë se showbizi në Kosovë është prostitucion, shpëlarje parash./Kosovarja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here