Këngëtarja Adelina Ismajli edhe njëherë ka ditur që të ndezë publikun e saj të zjarrtë në Zvicër.

Këngëtarja ka mbajtur një koncert në diskotekën M-Club në Zvicër, përderisa edhe kësaj radhe është paraqitur para publikut e veshur me kilota.

Adelina ka bërë një numër të madh të publikut në mërgatë dhe deri me tani është këngëtarja më e paguar kosovare, pavarësisht konkurrencës së fortë që ka nga këngëtaret e reja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here