Përdhunimi i vajzës 16-vjeçare në Kosovë nga mësuesi e më pas polici ka tronditur mbarë vendin.

Por, më tronditëse se vetë ngjarja kanë qenë reagimet dhe komentet e njerëzve, shumica e të cilëve fajësonin vajzën si shkaktaren kryesore për çfarë ndodhi më pas.

Pas komenteve monstruoze, Adelina Ismaili s’ka mundur të mos reagojë.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/adelina-ismaili-ka-mbetur-pa-koment-kjo-eshte-arsyeja-625133/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here