Adelina Gashi do të jetë përfaqësuesja e Kosovës në konkurrsin e bukurisë, të tretin për nga rëndësia në botë, që do të zhvillohet në Shqipëri, Miss Globe 2011.

Tashmë në Shqipëri po qëndrojnë 44 bukuroshet të cilat janë duke vizituar vendin dhe duke u përgatitur para finales që mbahet më 1 nëntor.

Shqipëria nga ana tjetër do të përfaqësohet nga Miss Klejdi Jashari.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here