Në Mars të këtij viti, Adelina dhe Vali pozuan për kopertinën e një reviste shqptare dhe u “akuzuan” për kopjim të çiftit hollyvudian Johnny Depp dhe Penelope Cruz në një pozë identike që ata bën për filmin “Blow”.

Por, ja që në këtë foto, që nuk ka të bëj me ndonjë pozë të kopjuar, për një moment na përkujtuan përsëri çiftin e njëjtë Depp & Cruz , kësaj radhe nga filmi “Pirates of Caribbean” ku Vali ka të mbështjell shaminë e zezë të “pirateve” rreth kokës, i ledhatuar nga e dashura e tij Adelina në një aventure të tyre bregdetare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here