Në rubrikë ‘Kë zgjedh’ këtë javë ishte e ftuar këngëtarja Adelina Berisha.

Asaj iu vunë përballë personazhe të ndryshme të ekranit, kolegë e kolege ndërsa ishte e ‘detyruar’ ta zgjedh njërin (njërën) prej tyre për një arsye, shkruan lajmi.net

E këngëtarja kur u pyet pët motrat Koçi i ka ofendur ato, por se çfarë tha për to dhe për disa prej kolegëve, bashkëpunëtor e ish- bashkëpunëtor të saj e kuptoni në videon në vazhdim të cilën nuk duhet ta humbisni.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here