Këngëtarja Adelina Berisha, e cila këto ditë realizoi këngën më të re “Ti je ai”, ka pohuar se nuk ka të dashur.

Edhe pse nuk preferon të flasë për jetën e saj private, Adelina thotë se ka simpati por ende nuk ka filluar lidhje dashurie me të.

“Së fundi kanë qarkulluar shumë fjalë për jetën time private. Normal që edhe unë kam simpati dhe më pëlqen dikush, mirëpo e vërteta qëndron në atë se ende nuk kam filluar lidhje me askënd”, ka thënë Adelina për ‘Zëri’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here