Adelina BerishaSapo ka sjellë në treg këngën e saj më të re me titull “Tjera s’ka” këngëtarja Adelina Berisha. Por, në fakt, Panorama mësoi se disa nga skenat e videos së kësaj kënge, të cilat duken si ato të Rihanës në këngën “We found love”, ka dashur vetë Adelina t’i kishte pak a shumë në videon e saj dhe me kompaninë që e ka realizuar klipin ka rënë dakord për këtë. Klipi i saj ka skena shumë “hot” dhe është komentuar shumë, ndërsa kënga duhet të themi se ka fituar shumë klikime. Ndërsa për djalin e videos, Adelina ka thënë që as nuk e njeh, por ka qenë kompania që e ka përzgjedhur atë, dhe çdo skenë është bërë thjesht për të aktruar dhe asgjë më shumë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here