Botërisht, artistët janë ata që ngritin zërin më së shumti për të përkrahur komunitetin e LGBTI.

Megjithatë, një gjë e njëjtë nuk po ndodh në Kosovë. Sot është organizuar paradë për përkrahje të këtij komuniteti dhe e vetmja artiste që ka marrë pjesë është këngëtarja Adelina Ismaili.

Ndërsa këngëtaret tjera me prejardhje shqiptare janë ndër artistet që më së shumti ngritin zërin për ta nëpër botë, si Rita, Dua e Bebe, e madje edhe Era Istrefi, kjo nuk ka ndodhur në Kosovë.

Duket se artistet tona nuk duan t’i përkrahin ose nuk duan të shprehin fare mendimin e tyre rreth kësaj çështje që po diskutohet mjaft shumë në botën e artit e muzikës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here