Zëri i këngëtares britanike nuk do të mund të dëgjohet deri në fund të dhjetorit, ka shkruar sot revista Cosmopolitan.

Adele jo vetëm që nuk do të mund të këndojë, por as nuk do të mundet të flasë dhe kjo është arsyeja pse ajo ka anuluar edhe koncertet në SHBA.

Ajo në fund të muajit tetor ka pasur probleme me fytin, të cilat konsiderohen joserioze.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here