Informacione të reja mbi shëndetin e këngëtares me zë të veçantë Adele.

Përveç se është e sigurt se të gjitha datat e koncerteve të saj janë anuluar dhe ylli duhet të qëndrojë pushim për shumë kohë, tani nëpër rrjetet sociale por duke mos përjashtuar as ueb sajtet e ndryshime muzikore po qarkullin informacione se Adele ka tumor në fyt.

Asgjë për momentin nuk është konfirmuar nga doktorët, por po shtohen zërat që shprehin frikën e madje edhe luten për të mos humbur një zë unik si ai i Adeles.

Problemet për kantautoren 23-vjeçare britanike kanë nisur pak kohë më parë, fillimisht me laringit, ulje të zërit, deri në një hemorragji të kordave zanore. Këngëtarja la edhe duhanin, por ndërhyrja kirurgjike duket se ka qenë e pashmangshme.

Shtëpia e saj diskografike është mjaftuar vetëm të nxjerrë një komunikatë, ku ka bërë të ditur se këngëtarja do t’i nënshtrohet një ndërhyrjeje kirurgjikale, pasi kordat e saj vokale kanë pësuar një hemorragji. ka tumor në fyt. Asgjë për momentin nuk është konfirmuar nga doktorët, por për momentin po shtohen zërat që shprehin frikën e madje edhe luten për të mos humbur një zë unik si ai i Adeles.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here