Adele është e gatshme “të bjerë përsëri në dashuri”.

Krijuesja e hitit “Someone Like You” u nda nga i dashuri i parë pasi fitoi milionat me albumet e saj “19” dhe “21”.

“Nuk kam më kë të qaj hallet, të jem e qartë në këtë rast. Nuk dua asgjë më shumë po një të dashur që më fal dashuri dhe që edhe unë i fal atij”, tha Adele.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here