Janë kthyer në Tiranë pas pushi meve disajavore në Itali.

Adela dhe Bjordi, çifti më jetëgjatë i krijuar në reality show-n “Big Brother”, rikthehen në atdhe për të vazhduar rrjedhën normale të jetës, e për të provuar sërish vështirësitë që ka banimi në Shqipëri.

Për këtë arsye, me rikthimin e tyre çifti ka filluar edhe përpjekjet për të kërkuar punë, megjithatë si në ditët e para që janë, ende nuk kanë marrë një përgjigje. Gazeta Shqiptare

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here