Adam Sandler është ‘shpërblyer’ me çmimin për performancën më të keqe të vitit 2011, për paraqitjen në filmin “Jack and Jill”.

The Golden Raspberry Aëards është një ceremoni çmimesh që ka filluar të ndahet 32 vjet më parë dhe që mund të thuhet se është e kundërta e Oscarit – shpërblen më të këqinjt e vitit.

E veçanta e këtij viti është se filmi i Sandler ka ‘fituar’ në dhjetë kategori, gjë që nuk ka ndodhur ndonjëherë tjetër më parë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here