Lambert thotë se përdorimi i drogës LSD i ka ndihmuar atij ‘të gjejë’ vetveten.

Finalisti i shout “American Idol” thotë se ai do t’i këshillonte njerëzit tjerë të cilëve u mungojnë synimet, të konsumojnë droga halucinogjene, pasi kjo është ‘një metodë për të gjetur veten’.

Rrugëtimi im (me përdorim të LSD) më bëri të kuptoj se kush isha unë si një performues, çfarë dëshiroja të bëja dhe si kam nevojë të krijoj mundësitë e mua”, ka thënë Lambert.

Rokeri, i cili ka pranuar se është gay, së fundi ka thënë se ai kishte bërë seks të zakonshëm me të huaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here