Manjola NalbaniI ka kënduar atëherë kur Kosovës i duhej më së shumti kënga.

Dhe pikërisht ishte kënga ajo që e lidhi më shumë me shqiptarët e Kosovës, për të cilët thotë se i do më shumë se vetë ata këngëtaren.

Manjola Nalbani edhe sot e kësaj dite jeton me dashurinë për këtë pjesë të Shqipërisë, ndërsa gjatë kësaj interviste për Tribuna, përveç se ka folur për angazhimet aktuale, nuk ka fshehur as dëshirën për vizita të shpeshta këtu, e mirënjohjen që gjithnjë gjeti tek shqiptarët nga këto treva.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here