Vërtet një knaqësi e pa përshkrueshme që në moshën 23 vjeçare të shëndrisësh nga fama.

Dhe të jesh një superstar mjaftë i folur dhe i stërfolur nga mediat për stilin e veçant në artin grafik edhe pse shum e vështirë për pak kohë të arrish të krijosh një imazh kaq lakëmues nga të gjithë.

Xhdo kush do dëshironte të jetë i veçant të ketë fansa në xhdo qytet dhe të jetë idhulli i shumë të Rinjeve që pretendojn të ndjekin hapat e Dizajnerit të madh Abdultaip Neziri. Në fokus nga të gjith për xhdo hap që bën…ndoshta paksa e lodhëshme por padyshim që të jep më tepër vullnet.

Sot zhvilllimi i teknologjis ka ndryshuar mënyrën e të vepruarit në xhdo sferë.

Ky zhvillim kaq kulmiant nuk kurseu aspak as Artet e Bukura duke u mundësuar Artistëve që te ndryshojnë mënyrën e të punuarit.

Dikur në shekujt që lamë pas në qender të vëmendjes ishin Piktorët, Skulpëtorët, dhe Kompozitorët ndërsa sot në kohën moderrne gjithçka ka ndryshuar të gjitha këto janë zavendësuar me mjete tjera ku sot Dizajnerët luajn rrol të rëndësishëm xhdogjë që na rrethonë është art që është ide e dikujt që ky apo ai gjësend të mbaj formën e caktuar.

Në Shekullin e ri edhe ne Shqipëtarët patëm fatin që të kemi një Artist të madh ose ikona kryesore e të gjitha kohrave ne Artin grafik, Një dizajner shum kreativé që nuk njeh lodhje ku me mish e me shpirtë mundohet ta prezantojë artin
Shqipëtar sa më mirë duke u dëshmuar popujve të tjerë se edhe ne jemi të aftë për të krijuar.

Iliridës përpos dy Nobelistëve Gonxhe Bojaxhiut dhe Ferid Muratit që i njeh mbar Globi i shtohet edhe një figur tjetër

që z’do ta harrojë historia Abdultaip Neziri dizajnerë me famë ndërkombëtare i ashtuquajtur edhe si “Emblema e Shqipëtarve në Europë” dhe njëkohësisht llogaritet si Dizajneri më i Famëshëm Shqipëtar i të gjitha kohërave.

Abdultaip Neziri i lindur në Gostivar më 11.nëntor.1987 ku kreu shkollën fillore dhe atë të mesmen përshkak të mundësive të kufizuara në vendëlindje A.T.N emigron për në Itali.

Pérpos talentit nuk mundë të thuhet se ka të kryer ndonjë Akademi Artesh por përkundrazi i angazhuar si askush tjetër për një periudhë diku rreth katër vjeçare hija e A.T.N mbuloi gjith rivalet e tij dhe duke ngelur i vetëm Dominant dhe modestë. Abdultaip Neziri është dizajner plotësisht i panvarur por bashkëpunon me shumë kompani të ndryshme të cilat kanë nevoj për shërbime Marketingu.

Përpos dizajnit nuk lenë anësh as fotografinë duke i dhenë përkushtim apsolut.

Nëpër disa rrjete sociale vërejm që egzistojnë shumë profile që mbajn e mërin e të madhit Abdultaip Nezirit kjo tregon se shum njerëz e duan të bëhen si i dizajneri në fjalë.

3 KOMENTET

  1. Na tregoni ndonje dizanj nga ky tipi qe ta marrim vesh me mire se per cfare behet fjale.

    p.s..
    fjala “xhdo”, shkruhet “çdo” dhe shqiptohet “çdo” me “ç” dhe jo me “xh”

  2. Abdultaip Neziri suksese njeri veq perpara jom krenare qe tkom shok.kiss from Prishtina

  3. Mos deshe edhe naj deshir muzikore at e njeh kejt shqiptari e zoti na rujt qa njerz ka nkosov

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here