Grupet legjendare Abba dhe Genesis jane tashme ne panteonin e muzikes rock bashke me Stooges te Iggy Pop.

Ne nje ceremoni te zhvilluar ne New York, emrat e tyre jane skalitur ne Roll Hall of Fame. Ne kete ceremoni Iggy Pop ishte i plote pasi merrnin pjese te gjithe anetaret e grupit, ndersa  Phil Collins e Mike Rutheford perfaqesonin Genesis.

Edhe Abba u perfaqesua me dy pjesetare, Benny Anderson e Anni-Frid Lyngstad.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here