Ata jane nje nga ciftet qe po e shijojne jeten te lumtur megjithese kane shume angazhime. Alban Skenderaj dhe Miriam Cani kane realizuar kete foto ku duken shume te lumtur, dhe nje cift shembull per tu ndjekur. Nuk na mbetet gjë tjetër vetëm ti urojmë suksese të mëtejshme këtij çifti të mrekullueshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here