A po planifikon të martohet sërish Ramadan Krasniqi? Ramadan Krasniqi nuk di me qitë fli, ndërkohë thotë se momentet më të lumtura të jetës së tij janë. Lindja e fëmijëve dhe nipërve.

Kënga për Danin është ushqim i shpirtit derisa nuk mendon të martohet përsëri.

“Asnjëherë kurrë, martesa jeme ka marrë fund”, ka thënë Dani në intervistën 60 sekondëshe në Prive.Dani ka humbur gruan e tij, e cila ka vuajtur nga një sëmundje e rëndë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here