A po ndahen motrat Mustafa ?Motrat Mustafa, gjegjësisht Safetja dhe Sahidja shfaqen përherë bashkë dhe duket sikur janë të pa ndara.

E vërtet, ato janë të pa ndara në sytë e njerëzve, por cila është e vërteta, a janë edhe në përditshmëri përherë bashkë?

“Kosovarja” mëson se dyshja në fjalë ka raste kur nuk shihen me dite të tëra për shkak të angazhimeve personale – familjare. Ato, me shumë vështirësi po arrijnë të bashkohen edhe për intervista e aktivitete të përbashkëta.

A mos ka ardhur koha të ndahen? A mund të ndodh?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here