A po e xhelozon Tara - Kaian? Tara është rritur e rrethuar nga një dashuri e madhe, e pa kusht. Të gjithë i kanë pasur sytë ka bukuroshja e vogël, madje jo vetëm familja, por edhe publiku.

Tara pika e dobët e Teutës dhe Bleros, tashmë nuk është vetëm, pasi e ka edhe një motër, Kiaren, pranë së cilës edhe jeton, pra rritet me të.

Zakonisht fëmijët më të mëdhenj priren ti xhelozojnë ata më të vegjlit, por jo edhe Tara, që motrën e vogël e ka pritur me padurim, shkruan “Kosovarja”.

2

Siç kuptojmë, Tara është lidhur shumë me Kaian dhe nuk ndjen aspak xhelozi për me të voglën e familjes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here