Është konstatuar shkencërisht që këto janë femrat më të bukura deri tani, me proporcione perfekt të fytyrës.

Julian de Silva, nga Qendra për kozmetikën e avancuar faciale dhe kirurgjinë plastike nga Londra, ka kombinuar konceptin e lashtë të artë filozofik të prerjes Fi me hartën e kompjuterizuar të fytyrave në mënyrë që të përfitojë proporcionet perfekt të fytyrës.

Ky koncept është testuar në fytyrat e disa femrave të njohura dhe ka zbuluar se çfarë i bën të bukura, transmeton Telegrafi.

Dhe derisa nuk ekziston konkludim përfundimtar se ç’është bukuria, sepse ajo është gjë subjektive – ky hulumtim mund të na japë supozimet përse disa njerëz na janë tërheqës.

“Me ndihmën e teknologjisë moderne, kemi arritur të zgjidhim disa mistere mbi tërheqshmërinë jen e disa njerëzve”, thotë Silva për revistën amerikane Harper’s BAZAAR.

Këto janë rezultatet e fituara mbi femrat më të bukura në botë:

1) Amber Heard (91.85%)2

2) Kim Kardashian (91.39%)

3

3) Kate Moss (91.06%)

4

4) Emily Ratajkowski (90.8%)

5

5) Kendall Jenner (90.18%)

6

6) Helen Mirren (89.93%)

7

7) Scarlett Johansson (89.82%)

8

8) Selena Gomez (89.57%)

9

9) Marilyn Monroe (89.41%)

10

10) Jennifer Lawrence (89.24%)

11

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here