A ka bërë të dashur Teuta ?!Aktorja e mirënjohur kosovare, Teuta Krasniqi që nga ndarja para një viti nga këngëtari Blero, nuk është përfolur asnjëherë nëse është lidhur me ndonjë djalë.

Mirëpo, Gazeta Blic nga burime të afërta me Teuta Krasniqin ka marrë vesh se ajo është pranë një lidhjeje të re.
Sipas burime të Gazetës, ajo shumë shpejt mund ta pranoj “ofertën”, dhe ta zyrtarizoj edhe publikisht lidhjen e re.

Këto burime ndërkaq, nuk ka dashur të flasin se kush do të jetë ai “fatlum”.

Në anën tjetër, Blero, tashmë e ka harruar Teutën dhe e zyrtarizuar lidhjen me Afrona Dikën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here