A ka bërë ndërhyrje estetike Yllka Kuqi?Yllka Kuqi ka treguar nëse ka bërë operacione plastike

E ftuar në emisionin ’21 Gradë’ , Yllka pasi që promovojë këngën më të re me artistin Gazmend Kelmendi dhe foli rreth karrierës muzikore të saj, Yllka u pyet nga shikuesit nëse ka bërë operacione plastike.

Yllka tregoi se ajo nuk ka bërë kurrë operacione plastike.

‘Nuk kam bërë operacione sepse se nuk e kam parë të nevojshme sepse jam ndie mirë kështu siç jam’, theksoi Yllka.

Kurse nëse është pro ose kundër operacioneve plastike, Yllka tha se nuk është kundër tyre sepse vajzat që kanë bërë operacione i kanë bërë sepse e kanë parë të nevojshme që të duken më bukur natyralisht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here