A ju kujtohet Tuna ‘dikur’ dhe ‘tani’Këngëtarja nga Shkupi Altuna Sejdiu, nuk e kishte fizikun gjithmonë ashtu siç paraqitet sot.Operacionet ne fytyrë dhe fitnessi në trupin e saj ka ndikuar shumë.

Vipat e Bllokut, faqe që i krahason pamjet e VIP’ave si ishin dhe si janë kanë publikuar një foto të Tunës, kur nuk kishte asnjë ndërhyrje.

A ju kujtohet Tuna ‘dikur’ dhe ‘tani’

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here