15Lekë Berisha është i biri i regjisorit dhe muzikantit Fatos Berisha.

Leka është bërë i njohur që në fëmijëri për shkak të pjesëmarrjes në “Familja Moderne”

Të gjithëve na kujtohet Roberti i vogël e simpatik, që bënte përshtypje me lojën e tij natyrale.

Prej asaj kohe kanë kaluar shumë vite dhe Roberti është rritur e burrëruar.

Ai, sapo ka diplomuar dhe interesant që ende duket si dikur, si në fëmijëri, i çiltër dhe simpatik, shkruan “Kosovarja”. 121314

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here