A janë ende bashkë Teuta  Krasniqi e Adonisi?Teuta Krasniqi është aktore e njohur e personalitet publik me ndikim, jeta personale e së cilës shpesh është shndërruar në temë diskutimi

Pak javë më parë Teuta e bëri publike lidhjen e saj të re. Tha se është e lumtur.

Në fillim të pranimit të lidhjes, Teuta u ekspozua masivisht me të dashurin e saj Adonisin, të cilin tanimë nuk e shfaq,shkruan Kosovarja

Pse?

Ku mbeten duart e forta të Adonisit, të cilat Teuta i vuri në pah?

Teuta Krasniqi reklamimin e lidhjes dhe të dashurit të ri e kishte për hakmarrje, apo…?

Urojmë të jenë bashkë, të lumtur në krahët e njëri tjetrit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here