Dikur ishte thjesht një adhuruese e të njohurve që i ndiqte me shumë entuziazëm kur shfaqeshin në ekran dhe ëndërronte ti takonte live

Babai i saj duke e parë dëshirën e madhe të së bijes për të qenë pjesë e televizionit, bëri krejt çka kishte në dorë që ajo të jetë aty ku donte.

Blerona ende pa i mbushur 13 vjeç u bë pjesë e ekranit duke prezantuar formate televizive për të rinjë. Asaj në mosëh të re ju dha shansi që të prezantonte përkrah Labit në “1 kafe me Labin”, e më pas në “Bon Bon”.

Ka thënë se Labinot Gashi e ka rritur profesionalisht, u bë pjesë e ekranit duke prezantuar formate televizive për të rinjë.

Asaj në mosëh të re ju dha shansi që të prezantonte përkrah Labit në “1 kafe me Labin”, e më pas në “Bon Bon”.

Ka thënë se Labinot Gashi e ka rritur profesionalisht, për çka është falenderuese. Tani prezanton “1 kafe prej shpisë” dhe po ja del mirë, shkruan “Kosovarja”.

Blerona komentohet për format e saj fizike dhe peshën që po i rritet dita ditës. Ajo deri më tani nuk ka treguar asnjëherë asgjë për jetën përtej ekranit apo për ndonjë djalosh që ja ka vjedhur zemrën. 10

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here