Në takimin me Presidentin e SHBA gjithkush do të ndjehej në siklet, por jo producentja e NBC, Michele Tasoff.

Brunia me këmbë të gjata shoqëroi Presidentin Barak Obama gjatë sekuencave të pushimit në emisionin e Jay Leno. Fotot përcjellin imazhe ku Obama dhe Michele Tasoff kanë qeshur e bërë shaka dhe madje shumë pranë fizikisht.

Ndërkohë që ndodhte kjo, gruaja Michelle Obama ndodhej në një femrë në Cikago që shërben për rritjen e bimëve me energji elektrike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here