ElizaSa i përket jetës private, nuk flitet për diçka të re. Eliza, ndihet rehat kështu siç është.

“Unë jam e prirur që jetës ti qasem pozitivisht e po ashtu edhe relacioneve, pavarësisht shumë zhgënjimeve që më kanë përcjellur deri tani. Jeta është shumë më e bukur dhe ka kuptim kur mendon e kujton momentet e bukura dhe kur bënë gjëra të bukura”, thotë Eliza, transmeton “Kosovarja”.

A ekziston dashuria perfekte sipas saj? ’’Dashuri perfekte nuk ka, por perfeksioni mbështjell një dashuri atëherë kur e adhurojmë dhe e dashurojmë personin tjetër me gjithë anët e mira dhe të këqija që ka. Atëherë dashurojmë sinqerisht’’. Kjo është Eliza Hoxha, këngëtarja që premton risi, shkruan “Kosovarja”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here