A është xheloz Florjan Binaj? Florjan Binaj i ftuar në një emision ditët e fundit ka dhënë një intervistë rreth përditshmërisë së tij dhe disa aspekteve të jetës.Ndër shumë të tjera ai është pyetur edhe për marrëdhënien në çift dhe të qënurit ose jo xheloz.

Pa u menduar gjatë ai ka deklaruar se është xheloz për partneren e tij dhe nuk është i vetmi xheloz në marrëdhënie.

Flori me sinqeritet dhe humor ka thënë se edhe bashkëshortja është xheloze, sepse edhe unë për të jam i bukur ka shtuar ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here