Shpat Kasapi kaherë e sidomos pas ndarjes nga lidhja e gjatë që pati, është përfolur për femra të ndryshme në krah.  Bukuroshe të shumta janë përfolur si të dashurat e këngëtarit, por raportimet në shumicën e rasteve janë disaorëshe dhe vajzat harrohen.  Tash e disa javë, po qarkullojnë në internet fotografitë e një vajze, me të cilën këngëtari i njohur është shfaqur përkrah. Paralelisht, një tjetër vajzë është duke u përfolur si e dashura e Shpatit.   Për t’i sqaruar dilemat, Prive kontaktoi me këngëtarin i cili pati një përgjigje tejet të papritur.  “As atë, as atë. Kur të kem diçka serioze do ta them”, është përgjigjur shkurt Shpati.Shpat Kasapi kaherë e sidomos pas ndarjes nga lidhja e gjatë që pati, është përfolur për femra të ndryshme në krah.

Bukuroshe të shumta janë përfolur si të dashurat e këngëtarit, por raportimet në shumicën e rasteve janë disaorëshe dhe vajzat harrohen.

Tash e disa javë, po qarkullojnë në internet fotografitë e një vajze, me të cilën këngëtari i njohur është shfaqur përkrah. Paralelisht, një tjetër vajzë është duke u përfolur si e dashura e Shpatit.

Për t’i sqaruar dilemat, Prive kontaktoi me këngëtarin i cili pati një përgjigje tejet të papritur.

“As atë, as atë. Kur të kem diçka serioze do ta them”, është përgjigjur shkurt Shpati.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here