Joye Pugh, kerkuese me fame ka dhene nje interviste per “Vice” ne te cilen flet per Princin William duke e percaktuar si antikrishtin.

Ne fakt gruaja ne sitin e saj personal ka dhene disa te fakte per te mbeshtetur kete teze, ajo ka postuar nje filmim te History Channel qe evidenton ngjashmerine e princit me Jezusin, duke nenvijezuar se antikrishti vjen ne bote si kopja e Krishtit.

Lajmi mund te duket absurd por shume shkencetare kane nderhyre duke analizuar Santa Sindone” duke e krahasuar me fytyren e William dhe rezultati te le pa fjale.

Pugh edhe ne te shkuaren ka dhene lajme qe me pas kane dale te vertete dhe tani eshte e bindur qe ka te drejte, ne fakt tregon se ka shume situata “paralele“.

Jezusi kaloi 3 vite si prift perpara se te vdiste si William qe do te mbushe 30 vjec ne 21 qershor 2011 dhe do te jete protagonisti i Lojrave Olimpike ne Londer dhe sipas kerkueses stadiumi i pare nga lart duket nje kurore me gjemba dhe per kuriozitet te gjitha rruget perjkrah tij kane emra engjejsh, zdrukthetaresh etj.

Gjate kerkimeve citohet edhe Kate Middleton, gruaja e ardheshme e princit qe fatkeqesisht sipas Pugh do te jete vetem nje viktime sakrifice sic ishte e gjora Maria Magdalena.

Edhe pse kjo teori mund te duket e cuditeshme nuk mund te mohojme qe ngjashmeria mes djalit te Lady D dhe pamjeve te tjera ekziston.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here