Në gusht të vitit 2008, në Kosovë u organizua një dasmë glamuroze me protagonist këngëtarin kosovar, Mehedin Përgjegjaj, që njihet me emrin Meda.

Ceremonia zyrtare ishte mbajtur në hotel “Grand”, në qendër të Prishtinës. Meda është i martuar me Lulen, një fanse e tij nga Kosova, por që jeton në Suedi, vend ku dhe janë njohur çifti, kur Meda ka mbajtur disa koncerte atje.

Një vit pas martesës, mediat në Kosovë filluan të hapin thashetheme duke thënë që Meda është ndarë nga Lulja. Si për çudi, këto thashetheme nuk i ka mohuar asnjëherë Meda, por këto ditë ai është shfaqur publikisht me gruan e tij Lulen në dasmën e vajzës së Sinan Vllasaliut.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here