A është mendjemadhe Jonida ?Jonida Maliqi është këngëtarja shqiptare më me stil.

Ajo, gjithashtu le përshtypjen se është mendjemadhe. Së paku kështu e thonë shumë njerëz. Çfarë thotë vetë këngëtarja:

Sa i përket mendjemadhësisë, faktikisht ky mbiemër i gjëmon të gjithë artistët, të gjithë këngëtarët, por e rëndësishme është të jesh njeri i mirë, i sinqertë dhe i edukuar, unë mendoj që i kam këto tipare, kështu që kushdo që më njeh më pas e ndryshon totalisht atë idenë e vet. Më vjen keq që individët që nuk më njohin të krijojnë një ide të tillë’’

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here