Kohët e fundit është folur shumë në media në lidhje me historitë e dashurisë së këngëtares Adelina Tahirit, por ende nuk është zbuluar se kush është mashkulli i saj i fshehtë.

Pak kohë më parë u përfol si emër edhe futbollisti Lorik Cana, por këngëtarja e mohoi kategorikisht madje deklaroi se ishte beqare.

Po në fakt kush është ky djalosh që e mban në krahë me kaq kujdes dhe dashuri këngëtaren?

Ajo e ka patur të pamundur të lëvizë për shkak të fustanit në formë sirene, prandaj edhe i ka dhënë shancin ta mbajë në krahë një djalosh që ne nuk e njohim.

Sapo të mësojmë se cili është ai, padyshim do t’ju shkruajmë.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here