Kim Kardashian është temë e shpesh për bisedë ndërsa kur është ajo në pyetje ka shumë material. Edhe kësaj radhe na dha rast për të shkruar diçka dhe për të komentuar.

Edhe pse kësaj radhe ajo u paraqit në edicion kur dekolteja e saj ishte e mbuluar, pasi që ka qenë duke shkuar në kishë, por gjithsesi ka ngelë besnike e stilit të saj provokativ, ashtu që i ka zbuluar këmbët.

Është shumë e vërtetë që femra gjithmonë duhet të mbanë llogari për dukjen e saj dhe ë jetë elegante por kësaj radhe ajo e ka tepruar.

Duke marrë parasysh ku është nisur, mendoni se është veshje adekuate për kishë? Shumica nuk e ndajnë mendimin e saj, por ja që ajo mendon ndryshe. Edhe pse fustani i saj mbulon dekoltenë por gjithsesi ia zbulon të pasmet e saja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here