Quhet Elona Resyli dhe dikur ka punuar si fotomodele, pasi pamja e saj është mbresëlënëse, shkruan “Kosovarja”.

Elona është rritur mes modelesh, pasi edhe dy motrat e saj për vite me rradhë kanë punuar si modele.

Gjakovarja që është e martuar, punon në Pallatin e Drejtësisë, dhe pa dyshim se është ndër femrat më të bukura dhe më seksi jo vetëm në këtë pallat, por në tërë Kosovën

Fotot e fundit të saj janë thjesht perfekte.13 14

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here