Is it that women with Jay Z and Beyonce has betrayed?Një dizajnere, e cila ka qenë e lidhur me Jay Z në të kaluarën, ka bërë një koment disa orë pas nxjerrjes së albumit të ri të Beyonce – duke mbështetur akuzat se ajo është gruaja misterioze që mund të ketë hyrë në mes të çiftit të famshëm.

Në albumin e ri të këngëtares, “Lemonade”, një këngë trajton gjerësisht punën e tradhtisë dhe Beyonce i referohet disa herë mungesës së besnikërisë bashkëshortore.

Is it that women with Jay Z and Beyonce has betrayed?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here