A është e lumtur Lola gruaja e Duat Haradinajt? Lola Muçaj ishte figurë publike edhe para se të bëhej bashkëshortja e Duat Haradinajt, që është politikan, shkruan “Kosovarja”.

Lolën prej vitesh e kemi njohur si prezantuese nga televizioni, ku përherë ka rënë në sy sharmi dhe ëmbëlsia e saj.

Së fundi Lola po duket më e lumtur dhe më e bukur se kurrë më parë.

Sikur koha të jetë ndalur për të, shkruan “Kosovarja”. A thua cila është receta?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here