Ministri i Bujqësisë Memli Krasniqi po ja del suksesshëm në çdo iniciativë, kjo falë zgjuarsisë, qasjes së duhur dhe inovacionit, që e ka karakterizuar që në rini të hershme

Ministri ka përkrah edhe një grua që gjithashtu është e shkolluar, moderne dhe koherente, Melisen. Memli dhe Melisa janë nga ata fytyra publike që nuk janë është treguar hermetik me jetën publike, shkruan “Kosovarja”.

Ndërkohë, Krasniqi është ndër të pakët politikan që e mban në gisht unazën e martesës.

Memli Krasniqi sot feston datëlindjen e 37-të. Gëzuar!4

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here