A e lejon Zvicra të këndoj Sabri Fejzullahun?Kohë më parë u bë zhurmë e madhe rreth ndalimit që i ishte bërë Sabri Fejzullahut nga shteti zviceran, për shkak të mungesës së vizës së punës, shkruan”Kosovarja”.

Fejzullahu që është tejet i angazhuar në Zvicër, me të shpejtë nisi procedurat për paisjen me vizë.

Sot ai e gëzon vizën e punës dhe më s’ka kush që e ndalë të këndoj për bashkatdhetarët tanë atje, shkruan “Kosovarja”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here