Ibrahim Tatlises është njëri ndër këngëtaret e njohur turk. Ai ishte i pranishëm në vitin 2005 në Prishtinë, ku mbajti koncert dhe kishte mbledhur një numër të madh të shikuesve.
Aty mbahet mend se e pranishme ishte edhe Adelina Ismajli, që bëri një përformancë të jashtëzakonshme.

Ibrahim Tatlises këndoj në koncert edhe këngën e tij të mirënjohur ‘Aramam’ e cila është një ndër hitet e tij të pavdekshme.Ndryshe, ka kohë që Ibrahim Tatlises nuk është më aktiv në skenën muzikore.

Këtë largim nga muzika, e bëri për shkak të problemeve shëndetësore.Shikoni fotografitë me poshtë me plis në kokë dhe flamur në dorë këngëtari turk.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here