Labi është një nga moderatorët shqiptar që njihet për emisionin e tij ‘1 kafe me Labin’.

Ai ka vite që transmeton këtë emision. Labi është i martuar me Qëndresën dhe kanë një vajzë së bashku.

Çifti, kanë një jetë të lumtur familjare. Dimë shumëçka për moderatorin, por a e keni ditur se ai ka një tatuazh.

Labi, si tatuazh e ka në këmbë një penë atë mund ta shihni në foton e mëposhtme.

Labi është një nga moderatorët shqiptar që njihet për emisionin e tij ‘1 kafe me Labin’.

Ai ka vite që transmeton këtë emision. Labi është i martuar me Qëndresën dhe kanë një vajzë së bashku.

Çifti, kanë një jetë të lumtur familjare. Dimë shumëçka për moderatorin, por a e keni ditur se ai ka një tatuazh.

Labi, si tatuazh e ka në këmbë një penë atë mund ta shihni në foton e mëposhtme.

Se cila është arsyeja e bërjes së tatuazhës pikërisht një penë, e din vetëm Labi.

Ndryshe, ai është njëra nga moderatorët me të pëlqyer shqiptar.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here